Atunci cand petrecerea de majorat se apropie, cea mai importanta sarcina este alegerea unui tort aniversar. Cofetaria eTorturi pune la dispozitia clientilor sai cele mai aspectuoase si gustoase torturi pentru majorat.

Petrecerile si prajiturile merg perfect impreuna. Suflarea in lumanare, punerea unei dorinte si savurarea unei felii de tort alaturi de persoanele dragi sunt traditii respectate de toti oamenii de pe glob. Nu exista nici o petrecere fara un tort delicios, lumanari si prieteni.

Alegerea unui tort pentru majorat nu este tocmai usoara deoarece eTorturi ofera o gama diversificata de torturi. Pentru unii parinti nu este o sarcina atat de dificila, ei stiind exact ce design sa aiba si ce arome sa contina, insa pentru altii, intrebarile „Cum sa fie?” sau „Cu ce sa fie?” dau adevarate batai de cap. Analizarea ofertelor de torturi si alegerea celui potrivit ar trebui sa fie sarcini pline de bucurie si entuziasm, caci doar urmeaza distractie si voie buna, nu?

Sfaturi pentru alegerea celui mai bun tort aniversar

Din cadrul unei petreceri, tortul este cel mai important. Parintii sau organizatorii care trebuie sa aleaga tortul pentru majorat trebuie sa tina cont de cateva aspecte, astfel incat tortul sa fie atat pe placul sarbatoritului, cat si pe cel al invitatilor. Deci, atentie la aroma si gust! Ce prefera sarbatoritul? Un tort cu fructe exotice si frisca? Un tort cu ciocolata sau vanilie? Pentru a nu da gres, multi opteaza pentru un tort mai simplu, in ceea ce priveste compozitia sa, iar design-ul poate sa fie ceva mai sofisticat, spre exemplu, poate sa evidentieze o placere a sarbatoritului. Pe site-ul eTorturi.ro sunt prezentate foarte multe modele de torturi, din care parintii se pot inspira, astfel incat sa il surprinda placut pe sarbatorit.

Tort aniversar | tort pentru majorat | eTorturi.ro

tort aniversar

Un alt criteriu ce trebuie luat in calcul este numarul de persoane invitate la petrecerea de majorat. Daca vor fi multi invitati, atunci tortul trebuie sa fie cat mai mare. In general, se merge pe 130 ce gr/felia de tort.

Tortul perfect pentru majorat exista, insa necesita foarte multa atentie si implicare. Intr-adevar, se prefera orice dulce, insa un tort pentru majorat trebuie sa fie putin mai sofisticat decat unul simplu. eTorturi ofera posibilitatea clientilor de a personaliza tortul dupa bunul plac.