Comerciantii care aleg sa integreze un program de gestiune in magazin isi pot controla mai bine afacerea, indiferent de marimea sa. Programul de la AttoSoft este potrivit atat magazinelor mici, cat si retailerilor cu afaceri mai dezvoltate. Odata ce opteaza pentru un astfel de software, comerciantii pot incepe sa se bucure de toate avantajele care vin la pachet cu aceasta solutie.

CENTO, programul oferit de AttoSoft pentru gestiune si vanzare, este solutia ideala pentru cei care detin magazine sau au afaceri in domeniul retail. Este un software intuitiv, pe care angajatii vor invata sa il foloseasca intr-un timp extrem de scurt, avand si o interfata prietenoasa. In plus, exista chiar si tutoriale care explica pas cu pas folosirea sa, iar echipa IT ofera intotdeauna asistenta de care au nevoie clientii.

Avantajele pe care le aduce un program de gestiune in magazin

Solutia propusa de AttoSoft este gandita in asa fel incat sa eficientizeze la maximum activitatile zilnice dintr-un magazin. Doua dintre cele mai importante avantaje aduse de un astfel de software sunt cresterea vanzarilor si sporirea eficientei angajatilor.

Datorita informatiilor la care are acces utilizatorul, acesta poate optimiza stocurile, ceea ce va rezulta intr-o crestere a vanzarilor. CENTO ofera informatii cu privire la stocuri critice si cantitatea optima de aprovizionare, preturi, adaosuri comerciale, rulaje de marfa si multe altele. Cu ajutorul acestor detalii, antreprenorul va putea implementa solutii menite sa creasca vanzarile: mentinerea permanenta a unui stoc suficient de marfa, politici de fidelizare, sesiuni de promotii si oferte speciale.

Program de gestiune pentru service auto | Soft de gestiune in magazin | AttoSoft.ro

program de gestiune in magazin

Sporirea eficientei angajatilor este o urmare fireasca a automatizarii pe care o ofera CENTO. Astfel, angajatii care inainte erau ocupati cu receptiile de marfa, etichetarea rafturilor si a produselor, inventar, schimbari de pret, implementarea promotiilor sau intocmirea de rapoarte de gestiune, vor putea desfasura activitati mult mai productive.

CENTO poate fi folosit atat in magazinele fizice, cat si in cele online. Totusi, cele doua versiuni au anumite particularitati, motiv pentru care este recomandat ca cei interesati sa se consulte cu persoane avizate inainte de a lua o decizie. Toate datele de contact necesare se pot gasi pe site -ul AttoSoft.ro, unde mai găsiți și program de gestiune pentru service auto sau soft pentru service auto.