In sezonul 2022-2023 fustele plisate vor deveni una dintre cele mai cautate si universale tendinte in moda moderna. Ele sunt din nou in varful popularitatii si conduc cu incredere topurile modei. Moda actuala este condusa de ideea de feminitate si romantism, iar fustele plisate se potrivesc perfect.

Multi isi amintesc fustele plisate ca parte a uniformelor scolare din diferite tari. Dar, trebuie remarcat faptul ca acea versiune de pliuri nu este una moderna. Uniformele scolare sunt din tesaturi aspre, grele, pe cand noile modele de fuste plisate sunt din materiale usoare. Astazi ele sunt confectionate in principal din tesaturi sintetice subtiri si usoare, astfel incat faldurile sunt mai durabile.

La moda sunt modele de lungimi diferite: mini, midii si maxi. Cele mai potrivite culori sunt nuantele pietrelor pretioase; turcoaz; smarald si rubin. Cele mai populare pentru sezonul estival sunt fustele plisate in nuanta galben.

O fusta de aceasta culoare atrage atentia, asa ca este mai bine sa se aleaga topul intr-o culoare neutra. De asemenea, se poate experimenta cu o noua optiune moderna – se va alege topul de aceeasi nuanta cu fusta, dar cu cateva tonuri mai deschise.

Persoanelor extravagante li se recomanda sa aleaga fuste lungi plisate alb-negru, iar pentru look de seara sunt potrivite cele cu stralucire si nuanta metalica. Sunt perfecte cu jachete scurte si veste pana la talie, pulovere subtiri si pulovere tricotate.

O fusta scurta plisata poate fi purtata cu un tricou strans, iar bluzele scurte voluminoase sunt potrivite modelelor lungi.

  • Fuste din piele plisate

Fusta din piele plisata va fi cea mai buna optiune pentru zilele mai racoroase. Optiunile de piele se potrivesc bine cu bluze, camasi, pulovere si blazere, completate de paltoane si cizme inalte care ar trebui sa treaca sub tivul fustei. O fusta scurta plisata va fi o optiune excelenta pentru doamnele moderne.