O manichiura semipermanenta este extrem de apreciata prin simplul fapt ca dureaza aproape 3 saptamani, acesta fiind si cel mai mare avantaj al ei, in raport cu oja normala. La fel ca unghiile cu gel sau unghiile acrilice, oja semipermanenta este rezultatul unor ample studii, cercetari si teste ale industriei cosmetice. In ultimul deceniu, progresele si imbunatatirile in cautarea de a propune produse de inalta calitate, respectand sanatatea clientelor si cea a unghiilor, au fost numeroase.

Pot aparea probleme dupa o manichiura semipermanenta?

Potrivit FreeStyleBeauty.ro, este esential ca pentru o manichiura semipermanenta sa se utilizeze produse de calitate superioara. In practica, s-a demonstrat ca problemele minime care ar putea aparea la unele cliente au fost cauzate de utilizarea produselor de calitate slaba. Unghia ramane sub mai multe straturi de lac timp de doua saptamani si, prin urmare, cel mai bine este sa se foloseasca marci cunoscute si de calitate superioara.

Cosmeticiana este cea care trebuie sa analizeze foarte bine unghia inainte de aplicarea ojei. De asemenea, aceasta se indeparteaza cu foarte mare atentie, fara a se provoca deteriorarea unghiei.

Cum se indeparteaza manichiura semipermaindenenta?

Modurile de indepartare pot fi variate in functie de nevoile unghiei. Va fi nevoie de urmatoarele instrumente: acetona, dischete demachiante, folie de aluminiu si un impingator de metal pentru cuticule. Se recomanda utilizarea unui produs de indepartare a ojei cu acetona pura pentru a facilita procesul intr-o perioada mai scurta de timp.

Manichiura semipermanenta | Machiaj profesional | FreeStyleBeauty.ro

manichiura semipermanenta

Cu ajutorul dischetelor demachiante imbibate in acetona se vor acoperi unghiile, iar in final se va pune si folia de aluminiu peste fiecare unghie in parte, pentru a tine discheta cu acetona nemiscata. Dupa 15-20 de minute, cu ajutorul impingatorului de cuticule, oja va putea fi indepartata foarte usor.

Este important sa se faca miscari usoare de impingere din zona cuticulei pana la capatul unghiei, cu scopul de a trage stratul de culoare semi-permanent. Intreg procesul nu este deloc complicat, ci doar necesita atentie pentru a nu se deteriora unghia.

Site-ul FreeStyleBeauty prezinta clientelor sale produsele folosite pentru realizarea manichiurii semipermanente, dar si ofertele de pret avantajoase. Pe langa unghii, tot in cadrul acestui salon se poate realiza si un machiaj profesional.