Achizitionarea unor parfumuri arabesti de dama nu este tocmai simpla mai ales pentru acei cumparatori care nu stiu sa faca diferenta intre apa de toaleta, apa de parfum si apa de colonie. Unele variante sunt mai scumpe, intr-adevar, dar si mai persistente, in timp ce altele sunt mult mai ieftine si isi pot pierde mirosul dupa cateva zeci de minute pe piele.

Inainte de a face o alegere atat de importanta si de a accesa un site specializat cum este www.me.ro, clientii trebuie sa faca diferenta clara intre aceste produse care au acelasi scop, dar nu il indeplinesc in acelasi mod.

Diferentele intre apa de toaleta, de parfum si de colonie

Piata este plina de produse de infrumusetare variate, din care fac parte apa de parfum, de toaleta si de colonie. Produsele ce poarta denumirea de parfumuri arabesti originale sunt cele care au in componenta compusi aromatici diluati care persista atat pe piele, cat si pe haine, o perioada lunga de timp. Extrasul de parfum, pe de alta parte, are o concentratie mult mai mare si trebuie aplicat cu precautie pentru ca poate determina un miros extrem de puternic.

Pe de alta parte, apa de toaleta are in componenta 5 – 20% compusi aromatici, comparativ cu apa de parfum care are in general 10 – 30% compusi aromatici. Nu in ultimul rand, apa de colonie este caracterizata de o concentratie de 2-3% compusi aromatici, fiind si cea mai putin persistenta.

Parfumuri arabesti originale | Parfumuri arabesti de dama | Me.ro

parfumuri arabesti de dama

De aceea, inainte de a alege un anumit tip de produs de infrumusetare din punct de vedere olfactiv, cumparatorii, barbati si femei deopotriva trebuie sa tina cont de aceste concentratii pentru a sti ce li se potriveste cel mai bine personalitatii lor.

Cei care cauta parfumuri de lux, cu arome interesante, greu de gasit pe piata, usor de tinut minte si imposibil de uitat nu vor da gres daca opteaza pentru parfumurile arabesti puternice, senzuale, care trezesc la viata simtul olfactiv!