De cele mai multe ori, nepotii sunt cei care vor mosteni biblioteca bunicului, acesta fiind si motivul pentru care sunt tot mai multe anunturi de tipul anticariat care cumpara carti. Anticariatele cumpara carti de la persoanele care au nevoie sa vanda volumele in schimbul unor sume de bani variabile.

Anticariat cumpara carti dupa o evaluare corecta

Cartile pe care sunt dispuse sa le cumpere anticariatele prin anunturile de tipul cumparam carti sunt evaluate de specialisti, care stiu exact care este valoarea corecta a unei carti sau a unei colectii de carti.

In felul acesta, persoanele care au carti de vandut se pot asigura ca acestea vor fi cumparate la pretul lor real, fara sa apara surprize neplacute. Toate aceste aspecte vor fi comunicate de catre specialistii care lucreaza in anticariate, astfel incat fiecare persoana sa isi rezerve timpul necesar in functie de numarul de carti pe care il are.

Cartile sunt preluate direct de angajatii anticariatului

Odata ce au fost vandute, cartile sunt predate direct anticariatului si angajatii acestuia sunt cei care vin sa le ridice. In felul acesta, proprietarii de carti nu trebuie sa se mai deplaseze prin mijloace proprii atunci cand au de vandut carti si nici sa mearga la curier de fiecare data cand anuntul de vanzare carti este utilizat de internauti pentru anumite volume.

Anticariat care cumpara carti | Cumparam carti | CumparCarti.ro

anticariate cumpara carti

Astfel, se economiseste atat timp cat si bani pentru ca persoana care detine cartile nu mai trebuie sa piarda timpul si nici sa isi ia liber de la serviciu.

Cartile vor fi vandute celor care au nevoie de ele

Odata cumparate de la proprietarul lor, cartile vor fi vandute persoanelor care au nevoie de ele. In felul acesta, cartile circula si nu raman sa imbatraneasca pe un raft din biblioteca. Un alt aspect la fel de important este faptul ca sunt anumite volume care nu mai exista pe piata, iar preluarea lor din bibliotecile personale este un ajutor pentru multe persoane.

Pe site-ul CumparCarti.ro pot fi gasite cele mai complete informatii despre tot ceea ce implica procesul de cumparare carti initiat de catre anticariate.