Oamenii prefera un implant dentar in Bucuresti ca si metoda de inlocuire a dintilor bolnavi. Aleg acest oras deoarece aici se afla cele mai specializate cadre medicale, care ofera servicii de calitate.

O clinica foarte apreciata este clinica stomatologica din sector 6, Plaza Dent. In cadrul acesteia medicii specialisti ofera pacientilor sai cele mai bune rezultate, peste asteptarile lor. Pentru mai multe detalii despre costul unui implant dentar, cei interesati pot accesa site-ul PlazaDent.ro.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o radacina artificiala, in mod normal realizata din titan, care este inserata chirurgical in osul maxilarului. In acest fel pot fi inlocuiti dintii lipsa. Dupa ce implantul a fost introdus, pacientul are nevoie de un timp de vindecare de cateva luni. Aceasta vindecare depinde de starea fiecaruia, de starea osului, dar si de tehnica folosita de medicul stomatolog.

Dupa ce implantul s-a vindecat, va fi asezata permanent o coroana, o punte sau o proteza. Este foarte important de retinut faptul ca un implant dentar este cea mai stabila metoda, care dureaza foarte multi ani.

Cine nu poate beneficia de un implant dentar?

Un implant dentar nu se recomanda persoanelor care nu au suficient os sau au anumite probleme de sanatate care nu permit integrarea in os a unui implant. Inainte de o astfel de interventie medicul stomatolog de la clinica stomatologica Plaza Dent va face o examinare atenta astfel incat sa stabileasca daca pacientul este un bun candidat pentru implantul dentar.

Clinica stomatologica din sector 6 | Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

In concluzie se poate spune ca un implant dentar ofera permanenta spre deosebire de alte proceduri si nu provoaca nici un fel de disconfort. Dintii lipsa nemultumesc foarte multi oameni in ceea ce priveste aspectul lor estetic, asa ca solutia ideala atunci cand se doreste inlocuirea unui dinte este implantul dentar.

Exista si persoane nemultumite de situatia dentara din prezent, cum ar fi proteze sau punti dentare, asa ca opteaza cu incredere pentru un implant.