Investitia intr-un cadru ortopedic de mers reprezinta o idee excelenta pentru persoanele care se confrunta cu probleme locomotorii, intrucat astfel se pot plimba in interior, dar si in exterior, fara sa aiba nevoie de ajutor din partea altor persoane.

Mai mult, astfel de dispozitive medicale sunt excelente in perioada de recuperare post-operatorie, atunci cand pacientii trebuie sa invete din nou cum sa mearga si cum sa-si dozeze energia si rabdarea. Care sunt, insa detaliile tehnice de care e bine ca oamenii sa tina cont inainte de a-si alege modelul ideal? Raspunsul, in randurile de mai jos!

Alegerea unui cadru ortopedic in functie de materialele din care este realizat

Pentru inceput, consumatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca materialele din care sunt realizate cadrele ortopedice conteaza extrem de mult cand vine vorba despre rezistenta acestora. De exemplu, modelele metalice, ale caror structura este lucrata din aluminiu sunt extrem de practice si usor de folosit, intrucat sunt usoare si pot fi mutate usor de catre persoanele cu probleme locomotorii. Pe langa acestea, pe piata mai exista si cadre din otel, care, desi sunt putin mai grele, ofera utilizatorilor stabilitatea de care au nevoie pentru a pasi cu incredere, indiferent unde s-ar afla.

Dimensiuni

Pe lista aspectelor care conteaza pentru alegerea celor mai bune cadre ortopedice de la MagazinulOrtopedic.ro se afla si dimensiunile pe care le au. In acest sens, este bine ca oamenii sa stie ca modelele de spital sunt intotdeauna mai late decat cele folosite la domiciliu.

Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

Cat despre latime, majoritatea cadrelor au 64 de centimetri de la stanga la dreapta, permitand inclusiv persoanelor supraponderale sa le foloseasca fara probleme.

Cu sezut sau fara

Printre detaliile important de mentionat despre un cadru ortopedic se numara si faptul ca acesta poate fi simplu, fara sezut sau poate fi dotat si un sezut suficient de generos. Daca modelele simple, clasice sunt potrivite pentru utilizatorii care au suficienta energie pentru a se deplasa chiar si pe o distanta mai mare, cadrele cu sezut sunt recomandate persoanelor care au nevoie sa stea jos pentru cateva momente chiar si atunci cand merg numai pana la magazin!