Lectura nu este o activitate foarte populara in Romania, ceea ce face sa fie putini cei care au cunostinte despre activitatea de achizitii carti a anticariatelor. La aceasta apeleaza oamenii care doresc sa isi elibereze biblioteca si cei care au nevoie de bani deopotriva.

In plus si procesul de vanzare de carti catre anticariate care cumpara carti este unul simplu, numai ca nu toti oamenii stiu unde pot fi gasite astfel de anticariate si, mai ales, cum le pot contacta pentru a-si vinde cartile. De aceea, articolul de fata vine cu lamuriri privind aceste aspecte.

Unde pot fi gasite anticariate care cumpara carti?

Magazinele cu rafturi ticsite de carti ale anticariatelor au fost inlocuite astazi cu site-urile online, deoarece tot mai multe anticariate si-au dezvoltat afacerea si in mediul online.

Astfel ca toti cei care isi doresc sa gaseasca un anticariat care cumpara carti nu trebuie decat sa tasteze „cumpar carti in regim anticariat” si vor primi foarte multe rezultate, dintre care isi pot alege anticariatul pe care si-l doresc.

Cumpar carti in regim anticariat | Anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

Cum pot fi contactate anticariatele care cumpara carti si cum se desfasoara acest proces?

Odata ales anticariatul cu care se doreste sa se colaboreze, nu mai ramane decat ca acesta sa fie contactat, fie online, la adresa indicata pe site-ul acestuia, fie la numarul de telefon pus la dispozitie.

De asemenea, oamenii mai pot intra in contact cu astfel de anticariate prin intermediul anunturilor publicate de acestea, pentru a-si face cunoscuta activitatea si intentia de a cumpara carti.

Anuntarea anticariatului ca exista carti de vanzare este insotita si de stabilirea datei si locului in care sa aiba loc vanzarea, echipa anticariatului online CumparCarti.ro, de exemplu, deplasandu-se pana la adresa vanzatorului, unde se va desfasura intregul proces de vanzare-cumparare, de la evaluarea volumelor, la incheierea tranzactiei, plata cash a cartilor si ridicarea acestora pe loc.

In concluzie, gasirea anticariatelor care cumpara carti si vanzarea volumelor catre acestea sunt demersuri foarte simple si usor de realizat de oricine are in biblioteca volume pe care nu le mai citesc.