Fiecare poarta in poseta ceea ce il face sa se simta in siguranta intr-un anumit loc sau intr-o anumita perioada. De exemplu, un elev ar trebui sa aiba la el cartile, cartea de identitate, pachetul de mancare si cateva ustensile de scris. O persoana care merge la serivciu ar putea avea un ecuson si un notebook, iar cineva care are un animal de companie, ar putea avea si o minge, niste pungi si chiar un pieptene pentru animal. Continutul posetei depinde de varsta, contextul, obiectivele si locul in care o va purta.

Dar care sunt lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din poseta unei doamne?

  1. Chiar daca nu sunteti racita sau alergica, un pachet de servetele poate fi util oricand: atunci cand lacrimati, dar si atunci cand copilul mananca o inghetata si se murdareste.

  2. O crema de maini este si ea foarte utila doamnelor care o folosesc de fiecare data dupa ce se spala pe maini, dar si atunci cand se lovesc sau doresc sa isi reimprospateze mirosul.

  3. Doar ganditi-va la toti germenii pe care ii puteti contacta intr-o zi, indiferent daca atingeti balustradele din autobuz sau de pe clanta unei usi si sigur va veti dori sa aveti la indemana un gel antibacterian care sa igienizeze mainile corespunzator.

  4. In caz de vreme nefavorabila, o defectiune a dulapului sau o vizita neasteptata la sala de gimnastica, elasticul de par poate fi salvator. Cu toate acestea daca aveti pars scurt, niste agrafe ar fi mai utile.

  5. O gustare sanatoasa si un recipient cu apa sunt esentiale si vor impiedica deshidratarea. Depozitati in poseta o gustare bogata in proteine sau ceva dulce, iar apa ar trebui sa fie nelipsita.

  6. Pentru ca nu stiti niciodata cu cine va veti intalni si in ce restaurant veti intra si ce meniul cu usturoi veti comanda, este mai bine sa aveti la indemana o guma de mestecat care sa ofere o respiratie proaspata atunci cand nu aveti cum sa folositi periuta de dinti.

Lista ar putea continua cu succes, insa fiecare femeie este libera sa poarte in poseta lucrurile care o fac sa se simta confortabil oriunde ar fi!