La inceputul anului 2019 este posibil sa va fi propus cateva obiective pe care doriti sa le indepliniti pana la final de an. Multi oameni doresc sa ia decizii cu privire la stilul de viata, la sport, la locul de munca sau chiar sa isi schimbe stilul vestimentar. Daca va incadrati in categoria celor care doresc sa isi imbunatateasca stilul vestimentar, ar trebui sa deschideti dulapul si sa analizati bine fiecare haina, dupa care sa decideti daca o mai purtati sau nu. Eventual luati in considerare achizitia unui nou tip de haine, iar propunerea in acest caz, ar fi hainele de blana.

O haina din blana naturala va poate face sa aratati mai trendy, iar zilele reci de iarna nu vor mai reprezenta o problema, ci va fi o placere sa iesiti din casa. Vestea buna este ca hainele de blana nu sunt rezervate numai lunilor de toamna si iarna, ci pot fi purtate in orice sezon. Iata cum va puteti actualiza stilul in acest an, folosindu-va de naturaletea si frumusetea hainelor de blana.

Hainele si accesoriile din blana naturala, precum fulare, manusi sau caciuli de blana, vin in toate dimensiunile, formele si culorile posibile. In timp ce nu exista o singura haina de blana atragatoare pentru toata lumea, nu este prea dificil sa gasiti combinatia perfecta de culori care sa se potriveasca propriului gust, dar sa va imbunatatiti si stilul. Daca nu doriti sa fiti prea vizibila, ci doriti sa pastrati subtilitatea, alegeti o haina naturala in culori neutre. Pe de alta parte, daca doriti sa faceti o declaratie de moda, puteti indrazni sa achizitionati blanuri de diferite culori sau chiar o haina colorata indraznet. Oportunitatile sunt nelimitate, creativitatea la fel, totul tine de stilul personal si de ceea ce va doriti sa purtati.

Este posibil sa nu obtineti haina de blana dorita decat atunci cand o combinati cu piele. Asta inseamna ca haina poate avea maneci de piele, si chiar insertii de piele pe suprafata sa si, de ce nu, puteti purta pantaloni de piele, gulere, posete sau pantofi. Cand vine vorba de piele si blana, chiar aveti ocazia de a face o declaratie de moda majora!

Hainele de blana | Intotdeauna la moda!

hainele de blana

Oricand doriti sfaturi in ceea ce priveste hainele de blana naturala nu ezitati sa mergeti in magazinele fizice Carolina Design si sa cereti consultanta. De asemenea, puteti solicita sfaturi chiar si pe site-ul www.carolinadesign.ro!