Cu toate ca laptopurile de brand cunoscut sunt variante de incredere pe care toata lume si le doreste, in mod sigur nu sunt intotdeauna accesibile. Pentru a fi la curent cu toate necesitatile din prezent, producatorii folosesc componente scumpe, iar, la final, aplica un pret care, cu timpul, isi va pierde din valoarea initiala.

Exista, totusi, o varianta pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze aceste gadget-uri noi si costisitoare, si anume laptopurile refurbished, adica reconditionate. Acestea nu sunt produse second hand, ci sunt produse care au fost returnate de cumparatorii initiali din cauza unui defect, care, de cele mai multe ori, este minor. Ulterior, specialistii le repara, daca este nevoie, si le repun in vanzare, dar, de aceasta data, la un pret mult mai mic decat cel initial.

Principalele avantaje ale achizitionarii laptopurilor refurbished

  1. Economisirea banilor

Achizitionarea unui dispozitiv reconditionat este o optiune excelenta pentru economisirea unor sume generoase de bani. De exemplu, laptopurile reconditionate de la It-Sh.ro sunt o varianta pe care cei interesati o pot lua in considerare, datorita preturilor de nerefuzat. In plus, putine persoane stiu acest lucru, insa, se ofera garantie la fel de lunga ca la produsele la pret intreg.

  1. Inspectat si testat in intregime

Inainte de a fi repuse la vanzare, laptopurile reconditionate sunt atent inspectate si testate de catre specialisti, pentru a se elimina orice dubiu ca produsul electronic ar putea sa nu functioneze in parametri optimi. Acelasi lucru nu este valabil si la laptopurile second hand, asupra carora specialistii nu intervin.

Laptopuri refurbished | laptopuri second hand | It-Sh.ro

Laptopuri refurbished

  1. Garantie intacta

Garantia nu este afectata atunci cand dispozitivul electronic devine refurbished, motiv pentru care toata lumea este incurajata sa ia considerare achizitionarea unor astfel de laptopuri. Nu numai ca se pot bucura de aceeasi performanta pe care o ofera laptopul la pret intreg, dar pot beneficia si de o garantie generoasa.

Achizitorii unor astfel de produse electronice vor economisi sume generoase de bani, mai ales atunci cand acestia sunt antreprenori care vor sa isi demareze propria afacere si care au nevoie de un numar ridicat de laptopuri pentru angajati.