Istoria, inca din cele mai vechi timpuri, a jucat un rol extrem de important pentru societatea umana, omul cautand intotdeauna sa afle de unde provine si cum a reusit sa ajunga in momentul prezent. Acest fapt ramane valabil si pentru timpurile curente, foarte multi romani fiind pasionati de domeniul istoric si de volumele nepretuite pe care ar putea sa puna mana. In situatia de fata, pe piata si-au facut aparitia magazine precum anticariatul Printre Carti, companii care se ocupa cu comercializarea de carti vechi si noi, fiecare produs fiind atent selectionat inainte de a fi pus spre vanzare.

Cu ce se remarca anticariatul Printre Carti pentru colectionarii istorici?

Conform informatiilor regasite pe site-ul oficial al magazinului PrintreCarti.ro, in prezent anticariatul dispune de nu mai putin de 70.000 de volume pe rafturile sale, foarte multe dintre acestea fiind carti vechi, care nu se mai tiparesc la momentul actual. Angajatii sustin ca pe stoc se afla volume care ar data chiar pana la anul 1900, acestea putand sa reprezinte o mina de aur pentru un colectionar. De asemenea, aici se gasesc si publicatii noi, unele dintre ele aparute chiar in anul 2022, scopul anticariatului fiind de a pune la dispozitia clientului o gama cat mai variata cu putinta.

Chiar daca se lucreaza cu carti vechi, asta nu inseamna ca trebuie sa lipseasca calitatea produselor comercializate, acest fapt fiind bine constientizat si de catre angajatii anticariatului. Inainte de a fi pus spre comercializare, fiecare produs este atent analizat pentru a se identifica daca acesta prezinta anumite defecte, ele urmand sa fie precizate in descriere daca este cazul.

Carti ieftine | anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

Carti ieftine

Pe langa volumele unice care pot fi intalnite aici, magazinul pune la dispozitia clientilor si numeroase carti ieftine, dar extrem de valoroase din punct de vedere cultural. Un exemplu, in acest caz, este dat de Arta Romaneasca Vol. 1 a lui Vasile Dragut.

In concluzie, Printre Carti reprezinta o alegere inteleapta pentru toti pasionatii de istorie, volumele putand sa varieze din 1900 si pana in prezent.