Aparatele de aer conditionat au devenit indispensabile. Temperaturile ridicate din timpul verii sunt greu de suportat de cei care traiesc in marile orase, acolo unde discomfortul termic este mult mai ridicat. Un aparat de aer conditionat Daikin este unul dintre cele mai moderne si eficiente echipamente de racire fiind dotat cu solutii tehnologice avansate pentru a crea climatul optim.

Top 5 beneficii ale unui aparat de aer conditionat Daikin

  • O calitate mai buna a aerului – aparatele de aer conditionat recircula si filtreaza aerul, eliminand poluantii si mucegaiul din aer. Acest avantaj este deosebit de important pentru persoanele care sufera de alergii si astm, deoarece reduce la minimum iritantii care declanseaza un atac.

Acest lucru este valabil, numai daca aparatele sunt mentinute curate si filtrele sunt schimbate in mod regulat;

  • Un somn mai odihnitor – o temperatura mai scazuta in camera in zilele toride de vara ajuta la reglarea naturala a temperaturii corpului pentru un somn cat mai linistit;

  • Poate fi controlat de la distanta – cine nu isi doreste sa revina dupa o zi obositoare la munca intr-o locuinta racoroasa? Cu ajutorul functiei controller, utilizatorii pot controla parametrii de climatizare de pe smartphone sau tableta, iar cu ajutorul aplicatiilor inteligente pot accesa functiile aparatului prin comanda vocala. Mai multe detalii despre aceasta functie pot fi aflate accesand site-ul ARTbuilding.ro;

  • Protejeaza mobilierul – caldura, și mai ales umiditatea, poate face ravagii pentru mobilierul din locuinta. In timp, lemnul se poate deforma, in vreme ce pielea poate putrezi.

Orice tesatura de la perdele si pana la huse sau covoare sunt susceptibile la mucegaiul care se înmulteste in medii umede. Cu modul dry al acestui produs, se reduce nivelul umiditatii din camera fara a se provoca variatii ale temperaturii ambientale;

Aparat de aer conditionat Daikin | aparat de aer conditionat Mitsubishi | ARTbuilding.ro

Aparat de aer conditionat Daikin

  • Are un consum redus de energie – comparativ cu alte modele de pe piata, acest aparat are un consum redus cu aproximativ 80% in modul standby. In aceeasi categorie se incadreaza si aparatul de aer conditionat Mitsubishi.

Indiferent de modelul ales, clientii trebuie sa fie atenti la functiile pe care ofera astfel incat sa corespunda nevoilor si necesitatilor lor. Gratie tehnologiei avansate, noile aparate sunt silentioase, au un aspect modern si nuante placute potrivite oricarui interior.