O femeie care se respecta se va epila pe toata durata anului, nu doar in lunile de vara in care merge la mare, poarta fuste si pantaloni scruti. Tocmai pentru ca este un subiect atat de delicat, exista o multime de metode de epilare, astfel incat fiecare femeie sa aleaga ce i se potriveste cel mai bine.

Pe langa metodele traditionale de epilare cu lama, epilatorul sau ceara, foarte multe femei opteaza pentru epilarea definitiva cu ajutorul laserului. Ca orice optiune, aceasta are beneficii si riscuri si merita amintite cateva dintre acestea.

Laserul este un vis devenit realitate, mai ales in ceea ce priveste epilarea definitiva. Desi poate fi usor inconfortabil, disconfortul dureaza doar cateva minute, iar efectele sunt pe viata. Rezultatele permanente nu apar imediat dupa prima sedinta, ci sunt necesare aproximativ 8 sedinte la intervale de 6-8 saptamani. Un alt avantaj este cel legat de faptul ca pielea iritata nu va mai fi o problema, deoarece laserul nu are efect iritant asupra dermei.

Printre primele minusuri in ceea ce priveste procedura de epilare cu laser este acela ca presupune costuri ridicate. De asemenea, momentul in care clienta trebuie sa se prezinte la salon este limitat de o anumita dimensiune a firului de par. Desi laserul functioneaza foarte bine pe pielea inchisa la culoare, nu se recomanda sedinte de epilare daca pielea este bronzata. Ar trebui sa treaca aproximativ doua saptamani dupa expunerea la soare.

Cele mai bune servicii de epilare definitiva din Bucuresti | salon de infrumusetare din sector 1 joyasalon.ro

epilare definitiva din Bucuresti

Exista aparate de epilare cu laser care pot fi folosite si acasa, insa pretul lor este destul de mare, asa ca cel mai indicat este sa solicitati epilare definitiva intr-un salon specialzat in acest gen de servicii. Mai mult, un specialist va putea evalua corect pielea, culoarea, structura firului de par, variabile pe baza carora va putea stabili niste obiective in ceea ce priveste rezultatele.

Daca doriti sa incercati aceasta metoda de epilare, este important sa stiti ca Joya Salon ofera cele mai bune servicii de epilare definitiva din Bucuresti. Acesta este un salon de infrumusetare din sector 1, locatie in care puteti avea parte si de alte servicii in ceea ce priveste ingrijirea corporala. Programati urmatoarea sedinta de rasfat accesand joyasalon.ro!