Din ce in ce mai multi oameni care au nevoie de un produs din gama IT investesc in modele second hand. Produsele la mana a doua, asa cum sunt denumite comun, nu sunt deloc de slaba calitate sau ineficiente. Online exista numeroase magazine de calculatoare ieftine, care le ofera clientilor posibilitatea de a investi in laptopuri second hand. Potrivit specialistilor de la www.it-sh.ro, important este ca utilizatorii si cumparatorii sa stie ce comanda, pentru ca laptopul sh sa fie utilizat o perioada indelungata de timp, chiar si de catre cei lipsiti de experienta.

De ce sa alegi un laptop SH si care sunt criteriile de achizitionare?

Laptopurile la mana a doua sunt achizitionate, de regula, pentru ca au preturi accesibile, atunci cand laptopul utilizat s-a defectat sau atunci cand un membru al familiei, foarte tanar sau foarte in varsta doreste sa fie initiat in tainele internetului. De aceea laptopul second hand trebuie achizitionat numai dupa ce potetentialii cumparatori isi vor raspunde sincer la intrebarile importante: de ce au nevoie de laptop? in ce scop il vor folosi?

Cei care folosesc laptopul pentru a edita fotografii sau videoclipuri sau pentru a se juca jocuri mai noi au nevoie de un laptop mai performant, in timp ce utilizatorii care au cerinte mai simple, au nevoie de un laptop mai putin performant. In achizitionarea laptopului second hand, impresia generala este cea care conteaza. Desi poate avea mici urme de zgarieturi, laptopul trebuie sa arate bine in ansamblu.

Bateria unui laptop la mana a doua nu va mai tine la fel de mult ca si bateria unui laptop nou, insa este important de stiut ca aceasta poate fi inlocuita cu o baterie noua, iar laptopul poate sta la incarcat pe toata durata utilizarii.

Conectivitatea este un alt criteriu important in alegerea laptopului la mana a doua. Acesta trebuie sa se poata conecta la internet, porturile USB trebuie sa fie functionale, pentru a evita problemele ulterioare.

Laptop second hand la cel mai mic pret | laptopuri second hand | calculatoare ieftine | www.it-sh.ro

laptopuri second hand

Brandul este un alt aspect de luat in considerare de catre cumparatorii si utilizatorii unui laptop second hand. Prin definitie, produsele second hand nu costa mult, insa modelele mai fiabile si mai noi vor prezenta o diferenta de pret semnificativa. Magazinul online IT-SH reprezinta o alegere excelenta a clientilor care doresc sa achizitioneze produse IT la mana a doua verificate de specialisti.