Una din principalele preocupari ale femeilor este aspectul unghiilor lor. Pentru ca manichiura a devenit o adevarata carte de vizita, femeile aleg manichiura semipermanenta pentru ca este mult mai discreta decat unghiile cu gel, dar si mult mai rezistenta decat manichiura clasica.

Specialistii FreeStyleBeauty.ro sustin ca aceasta este o solutie de mijloc intre cele doua tipuri de manichiura, clasica sau cu gel si are si un pret foarte bun. Aplicarea ojei semipermanente se face doar la salon deoarece este nevoie de pilire si de produse de cea mai buna calitate. Aceasta oja este la fel de puternica precum sistemul cu gel, ambele fiind foarte rezistente si contribuind la aspectul sexy al reprezentantelor sexului frumos.

Manichiura semipermanenta – cea mai des utilizata metoda de infrumusetare a aspectului unghiilor

Diferentele dintre manichiura semipermanenta si cea cu gel nu sunt semnificative, dar sunt demne de luat in considerare. In timp ce oja semipermanenta este aplicata direct pe unghie si nu afecteaza stratul unghiei naturale, nu se poate spune acelasi lucru si despre manichiura cu gel.

Aplicarea ojei semipermanente necesita cativa pasi simpli, si anume curatarea unghiei, indepartarea cuticulelor, degresarea unghiei si aplicarea unui strat subtire de baza semipermanenta, aplicarea nuantei dorite in doua sau in trei straturi, aplicarea top coat-ului care sigileaza manichiura si degresarea manichiurii semipermanente.

Dupa fiecare pas, unghiile sunt introduse in lampa UV pentru a se usca. In cazul manichiurii cu gel, procesul este mult mai anevoios si rezultatele sunt de lunga durata. In cazul ojei semipermanente, nevoia de intretinere apare la trei saptamani de la aplicare. In cazul manichiurii cu gel, este nevoie de intretinere la 2 luni de la aplicare.

Manichiura semipermanenta | Machiaj profesional in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

manichiura semipermanenta

In ceea ce priveste indepartarea ojei semipermanente si a gelului, manichiura semipermanneta castiga detasat. Indepartarea ojei nu dureaza mai mult de 15 minute si poate fi aplicat un strat nou. Cele care aleg salonul de machiaj profesional in Bucuresti care realizeaza numeroase alte servicii de infrumusetare, salonul vor fi foarte multumite nu numai de aspectul, ci si de rezistenta manichiurii semipermanente. FreeStyleBeauty.

Pentru ca mainile sa straluceasca, pentru ca unghiile sa fie o adevarata carte de vizita iar femeile sa se simta in largul lor indiferent de situatie, serviciile de manichiura semipermanenta sunt ideale! Desi manichiura clasica este cel mai des intalnit tip de manichiura, iar unghiile cu gel se regasesc din ce in ce mai mult in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor, manichiura semipermanenta este impecabila, de lunga durata si cu un aspect de lux.

Normele igienico-sanitare sunt respectate de catre reprezentantii salonului Free Style Beauty pentru siguranta si pentru sanatatea clientelor.