Pana si cei mai mari iubitori de lectura pot ajunge, la un moment dat, intr-un impas in ceea ce priveste volumele pe care sa le adauge pe lista pentru citit. Drept urmare, acestia vor incepe sa caute recomandari de carti la prieteni si cunoscuti, dar si la persoane publice pe care le admira sau chiar in mediul online.

Totusi, internetul este unul foarte vast, unde oricine isi poate exprima parerea despre un subiect, chiar daca nu are pozitia care sa ii confere un astfel de drept. De aceea, este important sa se aleaga cu mare atentie sursele pentru recomandari. O sursa de incredere poate fi reprezentata de un blog de carte, care este scris de persoane pasionate de lectura si de carti.

Cum sa alegi un blog pentru recomandarile de carti?

Exista bloguri nisate pe un anumit domeniu si bloguri generale, in care sunt abordate subiecte din orice domeniu. In oricare dintre acestea pot fi gasite recomandari de carti interesante, care sa fie pe placul cititorului, numai ca este important ca autorul blogului sa detina cunostintele necesare pentru a-si putea spune parerea despre o carte.

Pentru acest lucru nu este necesar neaparat sa detina studii de specialitate, ci trebuie sa aiba o cultura generala dezvoltata si sa fi citit mult, carti din diferite domenii, astfel incat sa poata exprima o astfel de parere pertinenta. Un astfel de loc este si Blog.PrintreCarti.ro, unde cititorii pot gasi foarte multe recomandari de carti, din diferite domenii si pentru diferite varste sau momente din viata.

Recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

Recomandari de carti

De ce ar trebui urmarit blogul Printre Carti?

In primul rand, acest blog apartine unui anticariat de carti, ceea ce demonstreaza ca in spatele sau se afla persoane care iubesc cititul si cartile. Prin urmare, activitatea desfasurata permanent in contact cu cartile, vechi si noi, permite autorului sa poata face recomandari dintre cele mai bune.

In plus, aici este unul dintre cele mai potrivite locuri unde pot fi gasite carti recomandate pentru diferite situatii, pentru copii si adulti, din domenii diverse, care pot fi citite intr-un weekend sau cu sute de pagini.

De aceea, blogul de carte, scris de un pasionat de lectura, este locul in care vor fi gasite cele mai pertinente opinii si recomandari.