Scaunul cu rotile serveste de multi ani drept ajutor pentru persoanele cu dizabilitati, ajutandu-le sa dobandeasca capacitatea de a obtine o anumita independenta. Atunci cand s-a inventat pentru prima data, a fost folosit doar pentru a-l ajuta pe regele Filip al II-lea al Spaniei sa se deplaseze in interiorul si gradinile castelului sau. Mai tarziu a devenit un dispozitiv de lux, deoarece numai persoane influente si bogate reuseau sa aiba parte de unul. Cu timpul, scaunele cu rotile au devenit mai accesibile pentru multi care aveau nevoie, gama de produse extinzandu-se considerabil.

Scaunele cu rotile si autopropulsie sunt una dintre optiunile disponibile pentru cei care pot folosi un asemenea dispozitiv, in interior sau in aer liber. Un astfel de scaun cu rotile contine o gama larga de caracterisitci care sunt extrem de utile nevoilor specifice ale utilizatorilor. Unele caracteristici inlcud o demontare usoara a rotilor, manere si spatar ajustabil, corp pliabil si multe altele.

Printre scaunele cu rotile autopropulsate se afla cele pentru sport, concepute pentru a ajuta sportivii sa aiba cat mai multa mobilitate in sportul ales. Exista scaune cu rotile care au cadre, accesorii si caracterisitici diferite pentru a oferi tot ce e nevoie intr-o competitie sportiva. Accesoriile ar putea include roti suplimentare pentru a oferi mai mult echilibru si pentru a optimiza controlul si frecarea. De asemenea, ar putea avea roti mai usoare, dimensiuni ajutabile si multe altele.

Scaunele electrice servesc unuia dintre cele mai importante scopuri, si anume asigurarea mobilitatii celor care nu au capacitatea de a-si misca mainile. Sunt usor de pus in miscare si usor de controlat si au diverse caracteristici care favorizeaza deplasarea.

Fiecare scaun cu rotile are modele si caracteristici diferite, dar toate servesc aceluiasi scop, care este acela de a permite indivizilor sa obtina mai multa mobilitate si independenta, ceea ce imbunatateste mult stilul de viata si modul de raportare la lumea in care traim.

Dispozitive de recuperare si ingrijire la domociliu | magazinulortopedic.ro

Dispozitive de recuperare

Fie ca doriti un scaun rulant sau cadru de mers, dispozitive de recuperare si ingrijire la domociliu, le gasiti pe site-ul www.magazinulortopedic.ro! Pe langa preturile corecte ale produselor, aici gasiti si sfaturi specializate, astfel incat investitia facuta sa fie una cu folos!