Studio Metal este un atelier care confectioneaza foarte multe produse din metal, cum ar fi: porti, garduri, balustrade, scari metalice, piese de mobilier metalice. Executia acestor lucrari este realizata ca la carte, la ea participand o echipa de profesionisti, cu peste 11 ani experienta in acest domeniu. Tot la acest atelier, clientii isi pot vopsi si jantele masinii. Tehnica folosita este cea in camp electrostatic. Spre deosebire de o vopsire conventionala, aceasta este mult mai calitativa si durabila. Studio Metal este o vopsitorie de metale foarte apreciata pentru serviciile sale oferite la preturi accesibile. Cei ce doresc sa se consulte cu personalul calificat al acestui atelier in legatura cu noul proiect pentru casa, pot completa formularul de pe site-ul StudioMetal.ro.

Studio Metal realizeaza garduri si porti cu un grad mare de profesionalism!

In functie de proiectul clientului, tehnicienii de la Studio Metal vor realiza cele mai rezistente garduri si porti, cu un aspect estetic exceptional. Materialele folosite sunt de inalta calitate, iar aparatura este una de ultima generatie. Arhitectii si inginerii de la Studio Metal apreciaza foarte mult ca toti clientii sa isi spuna punctul de vedere, astfel incat produsul final sa fie pe placul lor. Comunicarea este un aspect important pentru ei, de aceea insista sa afle care sunt dorintele si preferintele clientilor. Inainte ca produsul sa fie livrat, personalul de la Studio Metal va oferi clientilor posibilitatea vizionarii acestuia, pentru ca acestia sa le ofere acordul final.

Vopsitorie de metale | StudioMetal.ro

vopsitorie de metale

In ceea ce priveste culoarea gardului si portii sau modelul, atelierul Studio Metal pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de modele, nuante si texturi (mate, lucioase, texturate). De asemenea, acestia sunt dispusi sa personalizeze produsele dupa placul clientilor, astfel incat acestia sa fie multumiti pe deplin de rezultatul final.

La fel ca la vopsirea jantelor, in cadrul atelierului Studio Metal vopsirea altor piese din metal se va face tot in camp electrostatic. Aceasta tehnica presupune foarte multe avantaje, printre care cele mai importante sunt durabilitatea si rezistenta la diversi factori chimici.