Daca ati fost implicati intr-un accident auto, trebuie sa stiti ca aveti obligatia imediata de a suna la serviciul unic de urgenta 112 in cazul in care in urma accidentului exista raniti sau victime. Asteptati sosirea ambulantei si a politiei, nu parasiti locul faptei si nu incercati sa stergeti urmele sau sa modificati locul in care se afla masina, altfel prevederile legale vor fi si mai aspre!

Incercati sa va pastrati calmul si nu consumati alcool sau substante psihoactive dupa producerea accidentului, deoarece veti fi testat de catre politie cu alcooltestul si situatia dumneavoastra se poate inrautati, fiind considerat ca aceasta este starea in care ati fost in timpul producerii accidentului.

Chiar daca sunteti numai martor si nu sunteti implicat in accident, aveti obligatia de a suna la politie in cazul in care s-a produs vatamarea corporala in urma unui accident sau moartea celor implicati.

In cazul in care nu sunt victime si ati suferit o tamponare usoara, iar celalalt sofer este de acord, puteti incheia o constatare amiabila de accident fara a implica politia, remediind cu ajutorul firmei de asigurari la care aveti asigurarea obligatorie incheiata.

Chiar daca s-a produs o tamponare usoara si nu este necesara prezenta politiei, cei implicati au obligatia de a elibera cat mai repede carosabilul pentru a nu pune in pericol ceilalti participanti la trafic si a semnaliza corespunzator cu ajutorul avariilor si a triunghiurilor reflectorizante in cazul in care in urma defectiunii masina nu mai poate rula in conditii de siguranta.

Daca sistemul de directie sau de franare a suferit defectiuni, ori in urma accidentului masina nu mai poate circula, este necesar sa apelati la firme specializate in tractari auto datorita eficientei si experientei in astfel de cazuri.

In caz de accident auto puteti apela la un serviciu complet de tractari auto in Bucuresti | alotractari.ro

accident auto

Cauta o firma care ofera atat asistenta rutiera cat si tractare daca nu stii exact care este problema, poate te ajuta in trafic fara a fi nevoie sa o tractezi. Recomandam alotractari.ro serviciu complet de tractari auto in Bucuresti, ce ofera asistenta rutiera si interventie rapida atat in capitala, zonele limitrofe, cat si in restul tarii prin intermediul partenerilor autorizati. Membra a grupului WLC, firma de incredere cu experienta pe piata auto din Romania, Alotractari ofera servicii prompte, de calitate, la preturi fara concurenta!

Daca in trecut sa tractezi masina cu o firma specializata era costisitor, in prezent nu este un efort financiar deosebit! AloTractari ofera servicii de tractare cu preturi incepand de la 59 lei. Tarifele sunt transparente, le puteti calcula si dumneavoastra intrand pe site, iar daca optati pentru reparatia in service-ul lor sau un service partener, nu mai este necesar sa platiti costul tractarii. Tarifele sunt calculate in functie de greutatea autovehiculului, asadar puteti fi sigur ca ati platit un pret corect!

In cazul in care tractarea nu este o urgenta pentru dumneavoastra, puteti face din timp o programare pe site si beneficiati de reducere avantajoasa!