Cele mai bune branduri de adidasi de baschet pe care ar trebui sa le cunosti

Cand vine vorba despre tinute sport este esential sa purtati pantofi care sa ofere cel mai bun suport si confort. Pe piata de specialitate exista numeroase modele dintre care puteti alege si poate fi un pic cam dificil. Daca sunteti gata sa sa purtati cele mai cool tinute sport, dar nu stiti care este cel mai bun tip de incaltaminte pentru voi si stilul vostru, cititi acest articol.

Iata cele mai bune marci de incaltaminte sport care va pot pune in evidenta tinutele:

Nike: Fiind una dintre cele mai cunoscute marci sportive, Nike si-a facut un nume solid in aceasta lume, indiferent ca vorbim despre baschet, tenis ori un alt sport. Avand in vedere design-urile sale inovatoare, tehnica si stilul elegant, nu trebuie sa mai mire pe nimeni faptul ca brandul are cele mai multe cautari pe Google cand vine vorba despre incaltaminte. De la Nike LeBron Soldier XII pana la Hyperdunk X, acesti adidasi ofera suportul care va imbunatati jocul general si orice tinuta sport la care sunt purtati.

Air Jordan: Nimeni nu poate gresi alegand adidasii clasici, iar Air Jordan este o dovada. Acesti adidasi sunt facuti pentru performanta. Indiferent daca sunt purtati pe terenurile de sport la tinute sport, la o plimbare in parc, pot asigura o tinuta impecabila.

Adidas: Priveste in fiecare colt al locului in care te afli si vei vedea cel putin o persoana care poarta pantofi sport Adidas. Toti acestia si un motiv intemeiat. Acest brand sport si-a construit o reputatie solida, fiind una dintre cele mai bune marci care produce imbracaminte si incaltaminte sport – adidasii produsi de acest brand, fiind unii dintre cei mai performanti sneakersi de pe piata, cei care ii poarta vor experimenta o amortizare moale si un suport premium.

Reebok: Nu in ultimul rand, daca sunteti in cautarea perechii de pantofi sport, buni, adidasii Reebok sunt perfecti. Acesti adidasi au dominat piata in anii `90 si `00 si sunt inca considerati una dintre cele mai bune piese de incaltaminte pana in zilele noastre. Pentru un joc minunat in aer liber, incercati Kamikaze si bucurati-va de confort cu Shaqnosis. Indiferent de ce alegeti, veti fi vedeta salii!