Necesitatea serviciilor de extractii dentare in sector 4 este din ce in ce mai pregnanata intr-o societate moderna actuala in care diversificarea si rafinarea alimentelor sunt tehnici din ce in ce mai prezente. Din pacate, adaptarea la noul stil de viata nu este posibil pentru toata lumea, drept urmare unii oameni se confrunta cu afectiuni dentare severe pornite de la cariile dentare banale, care au ca si principala cauza alimentatia si care determina chiar pierderea dintilor.

Din fericire, specialistii in stomatologie, cum sunt cei de la Implantologiesector4.ro, s-au adaptat vremurilor si ofera pacientilor servicii de detartraj si curatare profesionala care sa ii ajute sa pastreze sanatatea dintilor cat mai mult timp, chair daca fumeaza, consuma alcool, au o alimentatie bazata pe fast-food sau o igiena dentara nu tocmai riguroasa din cauza programului incarcat pe care il au.

Cum poate determina placa bacteriana necuratata necesitatea unei extractii dentare?

De la o simpla zi in care pacientii nu acorda o atentie sporita igienei dentare se ajunge la mai multe zile, iar placa bacteriana acumulata pe decursul mai multor zile sau saptamani este foarte greu de curatat fara ajutorul specialistilor unui cabinet stomatologic din Bucuresti.

Extractii dentare in sector 4 | cabinet stomatologic din Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

extractii dentare in sector 4

Daca si detartrajul si curatarea profesionala a dintilor sunt ignorate pe o perioada mai indelungata, se poate ajunge la necesitatea extractiei dentare. Placa bacteriana se transforma in tartru care poate ascunde nu numai bacteriile, ci si cariile aparute la suprafata dintilor.

Care sunt factorii care favorizeaza aparitia depunerii tartrului si placii bacteriene

Placa bacteriana se depune daca pacientii nu se spala in mod regulat de 2 ori pe zi pe dinti, daca nu au o dieta echilibrata, daca neglijeaza consultul anual la medicul stomatolog. Tartrul, in schimb, este placa bacteriana intarita si se indeparteaza numai prin intermediul unui detartraj, fiind favorizat de pozitia dintilor, alimentele consumate si periajul incorect realizat.