Pe principiul ca „romanul isi face iarna car si vara sanie”, unii parinti incep sa cumpere rechizitele necesare copiilor pentru scoala inca din perioada verii. Astfel cheltuielile necesare pentru inceputul unui nou an scolar nu vor mai fi la fel de ridicate.

Cu toate acestea, bugetul disponibil poate fi insuficient pentru investitiile pe care acestia sunt nevoiti sa le faca, drept urmare trebuie sa caute solutii prin care sa il suplimenteze. Una dintre aceste solutii, care este simpla si rapida, este suma de bani obtinuta prin intermediul anunturilor de genul „cumpar carti pentru anticariat”.

Cum pot fi obtinuti bani de la anunturile „cumpar carti pentru anticariat”?

Desi anticariatele sunt cunoscute ca fiind comercianti de carti vechi, acestea au si o alta ramura de activitate, la fel de bine dezvoltata, prin care se ocupa de achizitii carti. In acest fel intentioneaza sa isi imbogateasca propria colectie de carti, atat in ceea ce priveste numarul, cat si domeniile din care fac parte volumele.

Cumpar carti pentru anticariat | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti vechi

Pentru a-si promova insa aceasta activitate, anticariatele publica anunturi de genul „cumpar carti vechi” in mediul online. Astfel, cei care au volume pe care nu le mai citesc, isi doresc sa isi elibereze spatiul din biblioteca sau au nevoie de bani, isi pot vinde cartile unui anticariat.

Ce fel de carti pot fi vandute anticariatului?

Desi in anunt poate fi mentionat faptul ca sunt cautate carti vechi pentru a fi cumparate, in realitate anticariatele accepta orice fel de carti, indiferent de anul aparitiei, domeniul din care fac parte, editura sau autorul. In acest fel, anticariatele isi pot atinge principalul obiectiv, acela de a-si creste si diversifica propria colectie de volume.

In plus, cele mai multe dintre anticariate se ocupe de intregul proces de vanzare-cumparare, cum este si cazul anticariatului Achizitii-Carti.ro, astfel incat sa poata veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa isi vanda cartile.

In concluzie, cartile pot fi o solutie buna chiar si in momentul in care este nevoie de suplimentarea bugetului, vanzarea acestora catre anticariate fiind una dintre cele mai eficiente metode de a face rost de bani.