Intr-o era a vitezei, in care lista de responsabilitati pare sa fie interminabila, adultii nu mai au timp sa faca tot ce isi propun, iar cand vine vorba despre evenimente precum zile de nastere sau aniversari, a apela la o cofetarie online este cea mai buna decizie. Mai mult, in urmatoarele randuri se regasesc principalele 5 motive pentru care o comanda de tort reprezinta o alegere excelenta!

Ingrediente naturale si de calitate

Cofetarii de la etorturi.ro lucreaza numai cu ingrediente naturale si de calitate atunci cand pregatesc prajituri delicioase pentru clienti. Blaturile sunt lucrate cu grija si pasiune in laboratorul spatios, iar cremele sunt realizate dupa retete deosebite, la fel ca si figurinele pentru decor.

O gama variata de compozitii

Nimeni nu are timp sa se plictiseasca de torturile pregatite de cofetari, datorita faptului ca acestia au la dispozitie o paleta larga de compozitii. Cele peste 20 de modele sunt gandite astfel incat sa ofere sarbatoritilor savoare, gust, dar si arome incredibil de bine imbinate. Compozitii cu ciocolata, mousse-uri de ciocolata alba sau neagra, blaturi umede, parfumate si creme de ciocolata sau de fructe de padure: acestea sunt doar cateva dintre exemplele care, cu siguranta, vor ajuta sarbatoritii sa decida mai usor atunci cand au nevoie de torturi la comanda.

Torturi la comanda din ingrediente 100% naturale | cofetarie online etorturi.ro

torturi la comanda

Prajituri personalizate in functie de eveniment

Un alt motiv intemeiat pentru care adultii trebuie sa comande torturi pregatite de specialisti in domeniu este acela ca ei pot realiza prajituri personalizate, in functie de eveniment. De exemplu, pentru nunti sunt disponibile torturi de diferite greutati si cu decoruri minunate, care sa se potriveasca de minune cu tematica evenimentului, iar pentru botezuri se pot realiza decoruri diafane si reprezentative pentru venirea pe lume a unui bebelus.

Livrare profi

Toate torturile pot fi livrate la orice adresa din Bucuresti, de luni pana duminica, intre ora 09.00 si ora 22.00. De asemenea, cofetaria livreaza si in zonele limitrofe Capitalei, dar numai in limita a 15 kilometri. Pentru evenimente care se desfasoara noaptea, clientii pot solicita livrarea la o ora mai tarzie, pana la ora 02.00 dimineata. Prajiturile sunt transportate cu o masina speciala, in cele mai bune conditii.

Plata – simpla si usoara

Cei care comanda unul sau mai multe torturi pot face plata cu numerar la livrare, prin transfer bancar ori direct online, cu cardul. Achitarea prajiturilor este foarte simpla, nefiind nevoie de prea multe actiuni in acest sens.