Cartile sunt create pentru a fi citite. Foarte multe persoane inteleg acest lucru, dar sunt si oameni care tin cartile in biblioteca fara a le citi, sau dupa ce le citesc, in speranta ca vor citi ulterior pasaje sau vor reciti unele lucruri care le-au atras atentia. Din pacate, foarte rar se intampla ca o carte citita si terminata, pusa la loc in biblioteca sa fie din nou deschisa de acelasi cititor. De aceea, o data rasfoite si citite, cartile ar trebui vandute. Cum ar trebui sa procedeze cei care au citit cartile si sunt avizi de mai multa informatie? Aceste persoane ar putea sa apeleze la specialistii de la Anticariat-Carti.com – cumparatori de carti vechi pentru a le vinde, urmand sa isi stapaneasca setea de cunoastere si sa cumpere carti noi cu banii obtinuti.

De ce sa vinzi cartile pe care le-ai citit unor cumparatori de carti vechi?

Cartile vechi sunt bunuri de valoare care, daca nu sunt ingrijite suficient de bine, se degradeaza, sunt neglijate si devin fragile, paginile se rup si se ingalbenesc. Practic, cei care decid sa tina o carte in biblioteca, in loc sa o “predea” specialistilor cumparatori de carti vechi, o condamna la “moarte”, o moarte lenta care ar putea aduce dupa ea numeroase dezavantaje pentru cititor.

Cartile citite pot fi vandute la un pret foarte bun daca cei care le detin cauta online anunturi de tipul “cumpar carti vechi iau atitudine in acest sens, adica iau decizia de a stabili o intalnire cu specialistii pentru a le face o oferta de pret, pentru a evalua colectiile de carti vechi si pentru a le lua in dubita imediat ce vanzatorii sunt de acord cu pretul oferit.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Cartile oferite unor cumparatori de carti vechi se pot transforma in carti noi

Un lucru bun la vanzarea de carti vechi este ca, din banii obtinuti, oamenii isi pot cumpara carti noi, renuntand la cele citite. Dar acesta nu este singurul lucru bun, deoarece acestia au garantia ca au oferit altor cititori sansa de a se bucura de emotiile prin care ei insisi au trecut rasfoind paginile.

Vanzarea de carti vechi este un gest frumos, un gest care arata ca oamenilor le pasa de soarta cartilor care le-au stat o data in biblioteca si nu le arunca pur si simplu la groapa de gunoi sau nu le trimit la tara pentru a le face material pentru foc.