Accesorizarea echipamentului sport cu gadgetul potrivit

Din ce in ce mai multi sporivi au nevoie de un gadget cu ajutorul caruia sa faca fata mai bine cerintelor unei societati moderne in continua schimbare. Ultimii ani au fost marcati chiar de o evolutie a tehnologiei impresionanta iar oamenii sunt bombardati cu gadgeturi utile in viata de zi cu zi dar si utile in sportul pe care il practica.

Foarte multe persoane aleg sa faca jogging, sa alerge, fie pentru a se pregati sau pentru a se antrena pentru un maraton, pentru a fi in forma sau pentru a-si lucra musculatura picioarelor. Alergatul este si un sport foarte placut, fie ca este realizat sub forma de jogging sau alergat profesonist. Fiind o activitate de baza pentru orice sportiv, cea mai iubita activitate de catre cei ce opteaza pentru un stil de viata sanatos, alergatul necesita multe gadgeturi pentru completarea echipamentului sportiv. Nu demult a fost lansat sistemul care se numeste Home Box si care include trei gadgeturi importante: o bratara de fitmess, un cantar UA Scale si o centura ce masoara ritmul cardiac denumita UA Heart Rate care se conecteaza la aplicatia UA Record, o aplicatie care proceseaza in timp real toate datele primite pentru o experienta cat mai placuta si completa.

Cei care practica schiul in perioada iernii, se vor bucura sa afle ca exista gadgeturi speciale pentru cei ce iubesc acest sport si prefera sa petreaca un week-end friguros pe partie, alaturi de prieteni si de familie. Pentru o experienta memorabila in acest sens, exista camere video de o calitate exceptionala care pot filma la rezolutii 4K si viteze de pana la 240 FPS, care sunt rezistente la apa si la socuri. De asemenea, sunt si camere care pot fi atasate casti de protectie.

Pentru cei care prefera ciclismul fie pentru relaxare sau ca si sport de performanta, pentru transport sau antrenament, exista gadgeturi precum sisteme de semnalizare wireless, safe lock-uri, dispozitive care recupereaza energia sau casti de tip airbag ce se declanseaza la impact. Dispozitivul Rubbee Drive este un gadget ce se poate monta pe bicicleta si o poate transforma intr-o bicicleta electrica in cateva secunde cu o autonomie de 30 de km.