Lenovo a dezvaluit mai multe informatii cu privire la ThinkSmart Hub 500. Este vorba despre o solutie informatica situata la jumatatea drumului dintre un PC de birou si o statie de gazduire pentru reuniuni. Este o solutie echipata cu un ecran si cu conectivitate fara fir. Utilizarea acestui produs e una specifica sectorului companiei Lenovo si conceptelor sale de reuniune, a salii de reuniune in mod special.

ThinkSmart Hub 500, un produs pentru compania Lenovo

In realitate, Think Smart Hub 500 este o statie care are drept obiectiv simplificarea reuniunilor dintre persoane si locuri. Aparatul ofera o serie de functii integrate de securitate si administrare. Si asta folosind totodata Windows 10 IoT Enterprise si tratamentul Intel® vPro.

Think Smart Hub 500 este alcatuit dintr-un soclu, in care se afla partea de hardware, si un ecran rotativ la 360 de grade. Este rotativ, astfel incat oricine are la indemana aceasta solutie poate oferi sau prelua controlul. Ceea ce le permite reuniunilor oficiale sa se deruleze cu mai mare usurinta, fiecare participant in parte avand sansa sa fie implicat in actiune. Aparatul este, in egala masura, dotat cu un inel luminos LED tricolor, care indica starea apelului. Este dotat si cu microfoane cu captare de 360 de grade si cu sunet Dolby.

Astfel, fie ca esti gazda, fie ca esti participant la reuniune, te afli in culise sau te ocupi de instalatiile necesare reuniunii, ThinkSmart Hub 500 va face din aceste reuniuni o mai buna experienta. Conceput special pentru salile de reuniuni ale companiilor, ThinkSmart Hub 500, se adapteaza cu usurinta unui numar mare de dimensiuni de sali cu un melanj de accesorii de conservare, oferind o solutie pentru o varietate de medii.

In inima aparatului Lenovo a integrat un procesor Intel® Core™ i5-8700T (2.70GHz, pana la 3.30GHz cu Turbo Boost, 6MB Cache) si, in egala masura, un procesor Intel® HD Graphics 630. ThinkSmart Hub 500 este echipat si cu HDMI-in si cu doua porturi HDMI-out. Un port Ethernet RJ45 este si el prezent. La fel si patru porturi USB 3.0 si un jack 3.5mm. In ceea ce priveste tehnologiile fara fir, Bluetooth si Wi-Fi sunt si ele prezente.