In ultimii ani, tot mai multe anticariate au introdus un serviciu prin care cumpara cartile oamenilor care isi doresc sa scape de volumele vechi din locuinta. In Bucuresti, exista cateva anticariate care cumpara carti, cum este de exemplu Cumpăr Cărți, cei interesati pot afla in randurile de mai jos, mai multe informatii despre aceasta idee.

Ce oferte au aceste anticariate?

CumparCarti.ro este locul unde cartile isi gasesc o noua casa. Echipa de achizitii este pregatita in orice moment sa preia solicitarile venite din partea clientilor. Pentru a acomoda agendele incarcate pe care oamenii le au, anticariatul isi desfasoara activitatea si in afara orelor de munca. Spre exemplu, programarile se pot stabili atat seara, cat si in weekend, daca este cazul.

Deplasarile se realizeaza in mod gratuit la adresa clientului, intr-un timp cat mai scurt. Acest serviciu este disponibil in Bucuresti, dar si zonele limitrofe, precum si in Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca, Ploiesti sau Ramnicu Valcea. Echipa se poate deplasa si in alte zone insa este nevoie de stabilirea unei programari in prealabil.

Anticariatul poate cumpara carti de orice fel. Domeniul nu este un criteriu de selectie fiind achizitionate atat cartile de beletristica, precum si cele de istorie, stiinte exacte sau dezvoltare personala. Inclusiv cartile vandute alaturile de ziare/reviste sunt cumparate, fara echivoc.

Evaluarea, plata si ridicarea colectiilor

Echipa de achizitii se ocupa de evaluarea cartilor, acest serviciu fiind gratuit. In functie de starea volumelor, de anul publicatiei sau de autor, se va stabili valoarea totala. Pretul se achita intotdeauna pe loc, in numerar ceea ce reprezinta un punct in plus pentru clienti.

Anticariate care cumpara carti | Cumpara carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumpara carti de orice fel

Volumele sunt ridicate direct de la domiciliul clientului de catre echipa de achizitii, fara niciun cost suplimentar. Cu alte cuvinte, clientii nu depun niciun efort si nici nu cheltuie niciun ban, in momentul in care decid sa apeleze la serviciile unui astfel de anticariat; din contra, se vor putea bucura de o suma de bani.

Un astfel de serviciu este disponibil atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Pentru detalii suplimentare, cei interesati pot apela numarul de telefon afisat pe site. Un operator va prelua apelul si va raspunde cu proptitudine tuturor intrebarilor.