Atunci cand doresc sa plaseze o comanda tort online, clientii trebuie sa ia in calcul foarte multe lucruri. In primul rand, trebuie sa se gandeasca cu ce ocazie comanda tortul respectiv, cate persoane il vor degusta, unde va avea loc petrecerea, care sunt preferintele in ceea ce priveste compozitia, cum trebuie sa arate, ce greutate trebuie sa aiba, iar lista poate continua. Pentru a nu da gres cu alegerea facuta, clientii trebuie sa parcurga pasii necesari pentru comandarea unui tort care sa le aduca satisfactie si care sa ramana pe buzele tuturor invitatilor la sfarsitul petrecerii.

Ce comanda tort online poti sa plasezi si unde pentru a multumi toti invitatii?

In primul rand, clientii se intreaba unde se fac torturi la comanda si cum pot sa beneficieze de posibilitatea de a comanda fara a se deplasa din casa. Cofetaria online eTorturi.ro ofera clientilor de toate varstele si categoriile sociale posibilitatea de a comanda un tort aniversar, de a comanda un tort pentru botez, nunta, cununie civila, pentru a celebra o reusita personala sau profesionala, practic pentru orice ocazie. Torturile comandate sunt produse in aceeasi zi in care sunt livrate, ceea ce inseamna ca sunt foarte proaspete, din ingrediente de cea mai buna calitate.

Insa cum pot sti clientii ce tort li se potriveste daca nu il degusta? Pe site exista o sectiune speciala denumita “Compozitii” care arata clientilor exact ceea ce urmeaza sa consume. Fiecare compozitie este descrisa foarte atent si in detaliu, de la tipul blatului (umed sau pufos, de ciocolata sau de vanilie), pana la tipul de crema (de ciocolata neagra, alba, de fructe, de vanilie, fistic, mousse, zmeura, sarlota, ness), cu fructe sau cu nuci, cu alune sau fistic.

Torturi la comanda | Comanda tort online | eTorturi.ro

comanda tort onlineExista si torturi care pot fi imbracate in martipan, exista torturi de post sau torturi pentru persoanele alergice. Practic, toate cerintele si exigentele clientilor sunt satisfacute prin intermediul acestor torturi foarte atent executate si cu ingrediente de buna calitate. Clientilor nu le ramane altceva de facut decat sa plaseze comanda online, sa se bucure de livrarea prompta direct la domiciliu sau la locatia stabilita la ora stabilita si sa isi surprinda toti invitatii cu un dulce de calitate.