In Bucuresti exista o multime de cabinete, dar nu toate exceleaza la capitolul servicii ireprosabile. De aceea, pacientii trebuie sa aleaga cu atentie la ce clinica opteaza sa mearga. In topul preferintelor se situeaza o clinica stomatologica din sectorul 4 unde serviciile sunt de top.

Punctele forte

Echipa de medici de la ImplantologieSector4.ro este alcatuita din medici cu experienta in domeniu motiv pentru care clinica se afla in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. In plus, materialele si intrumentele folosite sunt de ultima generatie astfel ca actul medical se desfasoara rapid, fara durere si fara complicatii post – operatoriu.

Una dintre cele mai revolutionare tehnici utilizate este metoda PRGF-ENDORET care ajuta la regenerarea osoasa si tisulara astfel ca integrarea implanturilor este net imbunatatita. Vindecarea in cazul implanturilor dentare se realizeaza mult mai repede, fara sa existe nici cel mai mic risc de respingere avand in vedere faptul ca materialele provin direct de la pacient. Se extrage putin sange si cu ajutorul unor instrumente noi se obtine o plasma ce contribuie la vindecarea, reducerea inflamatiei, precum si la protejarea zonei. Acest proces garanteaza absenta durerii aducand o imbunatatire semnificativa intregii interventii.

Indiferent de problemele dentare, medicii ofera servicii complete de endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica si ortodontie. Sunt acoperite inclusiv urgentele, programul in acest caz fiind non – stop. Exista un medic de specialitate pregatit in permanenta sa preia in regim de urgenta, de la probleme chirurgicale pana la cele de estetica.

Clinica stomatologica din sectorul 4 | ImplantologieSector4.ro

clinica stomatologica din sectorul 4

Tarifele practicate sunt accesibile, raportul calitate – pret fiind mai mult decat avantajos. In plus, pacientii au posibilitatea de a achita in rate costurile procedurilor mai complexe asa cum sunt implanturile, spre exemplu. In aceste cazuri, dobanda este 0, costurile putand fi impartite in pana la 12 rate egale, cu ajutorul cardului BCR.

Programarile se pot realiza la unul din numerele de telefon afisate pe site. In cazul in care exista anumite intrebari sau nelamuriri, pacientii pot lua legatura cu echipa de medici si prin intermediul formularului online disponibil in sectiunea Contact.