Achizitionarea unor echipamente fiscale se poate dovedi a fi o sarcina extrem de dificila, in special pentru cei aflati la inceput de drum. Pe piata exista o gama variata de produse, iar alegerea celui mai indicat sistem poate da mari batai de cap antreprenorilor.

Cei care sunt in cautarea unor case de marcat in Bucuresti, pot apela cu incredere la specialistii de la AttoSoft, magazinul fiind specializat si acreditat in comercializarea acestor produse.

Ce servicii pun la disponzitia clientului?

CaseDeMarcat.eu este locul unde clientii pot gasi absolut tot ce au nevoie pentru afacerea lor, indiferent de dimensiunea afacerii si de domeniul de activitate. De la echipamente si pana la programe de vanzare sau gestiune, toate sunt disponibile la cel mai bun raport calitate – pret.

In plus, echipa ofera si instruire gratuita in momentul achizitionarii unui produs, prin simularea unor situatii de lucru. Clientii au astfel posibilitatea de a vedea exact cum functioneaza casa de marcat aleasa, dar si de a adresa intrebari suplimentare, in cazul in care exista unele nelamuriri.

Absolut toate produsele sunt insotite de o garantie ceea ce acopera eventualele defectiuni, insa clientii pot opta si pentru incheierea unui contract de mentenanta ce presupune deplasarea lunara / trimestriala a unui specialist direct la sediu pentru revizii periodice.

Case de marcat in Bucuresti | CaseDeMarcat.eu

case de marcat in Bucuresti

Din categoria echipamentelor, produsele disponibile pe site sunt urmatoarele: case de marcat, cantare comerciale, cititoare de coduri, imprimante termice, terminalele mobile, POS-urile sau imprimantele fiscale.

Trebuie mentionat faptul ca orice produs pot fi comandate direct pe site, livrarea fiind gratuita. Exista si cateva numere de telefon la care clientii pot apela in functie de probleme intampinate, insa doritorii pot da o fuga si pana in magazinul din sectorul 3 al capitalei.

Asadar, comerciantii, proprietarii de magazine sau managerii de cafenele / restaurante nu ar mai trebui sa stea pe ganduri si ar trebui sa isi achizitioneze produse performante ce functioneaza in conformitate cu normele legislative in vigoare.

Neindeplinirea acestor obligatii se penalizeaza conform legii nu doar cu amenzi usturatoare, dar si cu suspendarea activitatii, in functie de severitatea neregulilor intalnite.