Felul cum arată zâmbetul tău joacă un rol important în modul în care tu te simți în pielea ta. Dacă tu consideri că ai dinții prea galbeni, prea strâmbi sau cu alte probleme, încrederea în tine va avea mereu de suferit. Exista o serie de tratamente stomatologice care îți imbunatatesc zâmbetul și te pot ajuta sa îți recapeti încrederea în tine.

Exista metode foarte eficiente de a corecta aceste mici defecte. Tratamentele ortodontice efectuate in cadrul unui clinici stomatologice pot fi o solutie potrivita pentru a optine o dantura perfecta. O solutie este reprezentata de aparatele dentare. PlazaDent.ro ofera pacientilor posibilitata de a opta pentru aparate dentare mai ieftine sau mai costisitoare, vizibile sau mai putin vizibile, pentru a obtine cel mai bun efect estetic.

Tipuri de aparate dentare

Aparatul dentar mobil este cel care are rolul de a corecta anomaliile de crestere a dintilor si intervine pentru a evita complicatiile, fiind recomandat mai ales copiilor sunt in formare. Acest aparat dentar are o actiune de maximum un an, dupa care are rol de contentie. La fel de bine tolerat de copii este si aparatul dentar colorat, care, cu siguranta, le va aduce un plus de satisfactie si de apreciere din partea colegilor si a prietenilor.

Aparatul dentar fix metalic este cel mai des tip de aparat utilizat pentru ca este eficient, puternic, stabil si nu costa mult. Totodata, aparatul este foarte vizibil, de aceea nu este preferat de adultii care au un job solicitant din punctul de vedere al contactelor cu clientii sau cu colegii. Pentru cei care nu au un astfel de job sau nu ii deranjeaza sa se vada ca poarta un aparat dentar, modelul metalic este ideal, avand un grad de rezistenta mecanica foarte mare si un timp de tratament mult mai mic.

Clinici stomatologice | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

clinici stomatologice

Aparatul dentar din ceramica este mult mai scump, dar mai putin vizibil si cu aceeasi actiune. Cu toate acestea, este important ca pacientii sa aiba mare grija la alimentatie si la felul in care isi ingrijesc dintii, sa nu consume alimente foarte tari sau lipicioase si sa nu neglijeze vizitele periodice la dentist.

Aparatul dentar cu safir, pe de alta parte, este o adevarata bijuterie in cavitatea bucala, fiind usor de purtat, confortabil si usor de igienizat. In comparatie cu cele din ceramica, este mai usor de purtat, de igienizat si este mai confortabil.