Toti medicii poarta saboti medicali deoarece in domeniul sanatatii este o necesitate. In timp ce acesti pantofi au un aspect mai putin stilat, asistentele si medicii care ii poarta zilnic stiu ca sunt cel mai important lucru pe care il poarta. Incaltamintea adecvata pentru profesionistii din domeniul medical reduce durerea spatelui, asigura sprijin si ofera un strat suplimentar de protectie, ceea ce o face perfecta pentru cei care lucreaza intr-un spital cu un numar mare de incidente.

Pentru mai multe modele de saboti medicali, site-ul MediFashion.ro pune la dispozitia medicilor si asistentelor cateva modele. De asemenea, aici se pot gasi si uniforme de stomatologie dar si halate medicale in diferite culori si modele. Mai exact o tinuta exemplara pentru un profesionist din domeniul sanatatii poate fi achizitionata de pe acest site.

De ce medicii au ales sa poarte saboti medicali?

Spitalul este un mediu ostil in care cea mai mica greseala poate duce la moarte. Aici medicii au de-a face permanent cu medicamente toxice, probe contaminate cu cele mai periculoase microorganisme si da, inalbitorul si dezinfectantii vor distruge un pantof nepotrivit. Pentru a se proteja impotriva acestor pericole, atat medicii cat si asistentele ar trebui sa poarte saboti medicali, care sa le acopere complet piciorul.

Sabotii medicali sunt importanti, deoarece ajuta la mentinerea unui mediu sanitar, eliminand toti microbii posibili si protejand medicii si asistentele de posibilele scurgeri ale diverselor substante din sala de operatie sau din sectia de terapie intensiva.

In ceea ce priveste anti-alunecarea, sabotii sunt cea mai recomandata incaltaminte. Acestia au talpa exterioara antiderapanta. Exista si modele de saboti cu gauri deasupra, in partea superioara. Ei bine, aceste modele trebuie evitate, pentru a se preveni orice lichid ce poate intra in contact cu piciorul.

Saboti medicali | uniforme de stomatologie | MediFashion.ro

saboti medicali

Sabotii medicali sunt un tip de incaltaminte confortabila, ceea ce este un aspect foarte important pentru medici deoarece petrec mult timp in spital si sunt pe fuga dintr-un cabinet in altul incercand sa trateze cati mai multi pacienti.

Se recomanda optarea pentru niste saboti medicali care sa permita picioarele sa respire prin orificiile de ventilatie si, daca este posibil, ca acestea sa fie amplasate strategic in locuri in care lichidul nu poate intra, de preferinta pe partile laterale ale pantofului.