Pentru a obtine recolte bogate si de buna calitate, agricultorii trebuie sa investeasca in produse performante. Fructele mari, fara defecte, nu se obtin fara truda, dar cu ajutorul unui atomizor agricol totul este mai usor.

Ce este un atomizor agricol

Atomizorul agricol este un echipament cu ajutorul caruia se aplica tratamentele fitosanitare pentru pomi sau vita de vie. A fost conceput ca o solutie pentru combaterea bolilor si daunatorilor intr-un mod care imbunatateste eficienta produselor. Atomizorul este utilizat atat pe plantatiile de pomi fructiferi, cat si in sere, pepiniere sau podgorii.

Motive pentru care merita o astfel de achizitie

  1. Atomizorul asigura un tratament eficient

Specialistii spun ca pentru o livada sanatoasa este nevoie de aplicarea a 5-6 tratamente intr-un sezon. Agricultorii stiu ca prima stropire se face dupa taiere, cel tarziu la inceputul lunii martie, cand se face de fapt o imbaiere a pomilor. Pentru a creste eficienta solutiei de tratament este indicat un atomizor de calitate, cum sunt cele de la Ruris – care pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro si achizitionate din magazinele partenere ale acestui brand. Cu mai multe moduri de pulverizare a solutiei, cu o presiune controlata a jetului si cu tuburi performate care permit formarea unor jeturi sub forma de spirala, produsele Ruris asigura aplicarea a 99% din solutie pe frunze si fructe, adica exact acolo unde este nevoie.

  1. Tratamentele sunt aplicate usor si rapid

Spre deosebire de alte metode invechite, tratamentele aplicate prin intermediul atomizoarelor se realizeaza rapid si usor, fara niciun disconfort pentru utilizator. Dispersia produsului se face pe o suprafata generoasa. Cu cat atomizoarele sunt mai profesionale si de mai buna calitate, cu atat asigura o stropire pe o raza mai larga fata de dispersoarele clasice.

Atomizor agricol | pompe submersibile | Ruris.ro

Atomizor agricol

  1. Pulverizarea este uniforma

In comparatie cu alte unelte sau instrumente, atomizoarele asigura pulverizarea substantelor antidaunatori cu un jet compact si uniform, care nu face altceva decat sa elimine pierderea substantei si sa o directioneze exact acolo unde este nevoie de ea.

Pe langa atomizoare, Ruris are in portofoliu peste 200 de produse, printre care si pompe submersibile. Toate acestea sunt de mare ajutor in orice gospodarie, scurtand timpul pentru munca, dar crescand productivitatea.