Incaltamintea este un element cheie, datorita caruia oamenii se pot deplasa in mod corespunzator si, in acelasi timp pot obtine nivelul de confort necesar in timpul mersului. Cand vine vorba despre asistentele medicale si doctorii care lucreaza fie in cabinete, fie in spitale, incaltamintea este cu atat mai importanta, cu cat joaca un rol esential in acordarea celor mai bune tratamente, dar si in obtinerea unei stari de bine pe parcursul turelor foarte lungi.

In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele aspecte care trebuie luate in considerare de persoanele care isi cauta saboti medicali de calitate, astfel incat sesiunea de cumparaturi de pe site-ul MediFashion.ro sa fie mult mai usoara!

Marimea potrivita

Pentru inceput, personalul medical aflat in cautarea incaltamintei ideale trebuie sa aiba in vedere ca marimea pe care o aleg trebuie sa fie cea potrivita. De exemplu, online isi pot sorta cautarile intr-un mod eficient in functie de marime. Atunci cand asistentele medicale si doctorii poarta o incaltaminte prea mica ori prea mare, acestia se vor confrunta cu riscul de a avea dureri de picioare si de a nu se putea deplasa in mod eficient, mai ales in situatiile critice.

Saboti medicali | MediFashion.ro

MediFashion.ro

Saboti medicali in functie de material

Un alt element foarte important pentru alegerea unor saboti medicali de calitate este materialul din care acestia sunt realizati. De exemplu, incaltamintea pe care o poarta personalul medical poate fi realizata din piele naturala, care este extrem de rezistenta sau din silicon, un material care este ideal pentru a fi utilizat mai ales pe gresie si pe celelalte suprafete alunecoase. Recomandat este ca doctorii sa aiba cel putin 2 perechi de saboti, pentru a se asigura ca au schimburi, atunci cand este cazul. Acestea trebuie purtate numai in incinta cabinetelor si a spitalelor, pentru a se evita aducerea dinafara a altor bacterii si microbi.

Sistemul de prindere

Nu in ultimul rand, sabotii trebuie alesi in functie de sistemul de prindere cu care sunt prevazuti. Majoritatea modelelor au la spate o bareta care poate fi folosita sau care poate fi data in fata, pentru ca incaltarea sa fie cat mai simpla si mai facila. De cele mai multe ori, baretele sunt prinse de incaltaminte cu ajutorul unor capse foarte rezistente, astfel incat sabotii sa poata fi folositi o perioada cat mai lunga, intr-un mod confortabil!