Pentru a se bucura de noi coafuri frecvent, femeile pot apela la peruci din par natural. In acest fel, nu mai sunt nevoite ca de fiecare data cand simt nevoia unei schimbari de look, sa isi tunda parul sau sa il vopseasca. Perucile oferite de FreeStyleBeauty.ro sunt, de asemenea, ideale pentru cele care sufera o mare pierdere a parului din cauza unor probleme de sanatate, ori a tratamentelor medicale.

Cu toate acestea, de ce sunt mai avantajoase perucile naturale, decat cele artificiale? Afecteaza firul de par natural? Cum sunt ingrijite perucile? Toate aceste intrebari vor primi raspunsuri, care vor fi de mare ajutor celor ce se gandesc sa poarte peruci naturale.

Ce sunt perucile naturale?

Perucile naturale sunt confectionate din par uman real, de obicei de la pana la trei persoane diferite. Fiecare fir de par natural trece printr-un proces de sterilizare si pregatire, astfel incat sa aiba o culoare si o textura uniforma.

Peruci din par natural sau artificial?

Alegerea dintre tipurile de peruci existente pe piata trebuie sa fie o decizie bine gandita. Ambele au avantajele si dezavantajele lor, insa, in cele din urma, ultimul cuvant apartine celei ce va cumpara.

Perucile naturale sunt mai scumpe, deoarece calitatea lor este semnificativ mai inalta. Aspectul lor se aseamana izbitor cu parul natural, se comporta in acelasi mod si necesita aceeasi ingrijire. O peruca naturala se va increti atunci cand ia contact cu un mediu umed, se va deteriora atunci cand nu este hidratata corespunzator, ceea ce inseamna ca are nevoie de intretinerea corespunzatoare.

Extensii cusute in 13 septembrie | Peruci din par natural | FreeStyleBeauty.ro

peruci din par natural

Perucile naturale pot fi vopsite, coafate sau tunse, la fel ca parul natural! Pot fi „personalizate”, ceea ce inseamna ca permit oricui sa isi schimbe coafura, in orice moment isi doreste. Spre deosebire de cele artificiale, perucile naturale se piaptana mai usor. Firele artificiale de par sunt ceva mai fixe si nu permit coafarea la fel de simplu si rapid. De asemenea, perucile naturale sunt mai blande cu scalpul.

Conform Free Style Beauty, exista mai multe metode prin care doamnele si domnisoarele isi pot schimba hairstyle-ul frecvent. Spre exemplu, cele care isi doresc extensii cusute in 13 septembrie este zona din Bucuresti catre care ar trebui sa se indrepte. Extensiile sunt o alta metoda de a schimba coafura fara a afecta parul natural.