Mult dintre cei care au carti in biblioteca pe care nu le mai folosesc pot sa ia in calcul ca, daca le-ar vinde, ar putea sa obtina o suma frumusica de bani. Intr-un astfel de context, aleg sa posteze anunturi pe diverse site-uri de vanzari, fara sa aiba, insa, succes sau fara sa gaseasca atat de multe persoane interesate incat sa-si doreasca sa le cumpere toate produsele pe care le pun la dispozitie.

Anunturile de tipul „cumpar carti vechi” pot veni in ajutorul acestor persoane care vor sa se bucure de o experienta de vanzare cat mai placuta si sigura.

Sunt acceptate si cartile vechi?

Anticariatele sunt in cautare atat de carti noi, cat si de carti vechi. Niciun proprietar de carte nu trebuie sa se opreasca la gandul ca editiile si colectiile sale vechi nu vor fi primite, ci, din contra. Acestea sunt la mare cautare datorita originalitatii si autenticitatii lor. Prin urmare, raspunsul este afirmativ, fiind acceptate si cartile vechi care sunt platite ca atare. Cu cat este mai bine intretinuta o care, cu atat pretul platit pentru ea va fi mai bun.

Procedura de vanzare a cartilor pusa la dispozitie de anticariate este mult mai eficienta, mai sigura si mai rapida, asa ca persoanele care-si doresc sa obtina o suma de bani de pe urma cartilor din biblioteca pe care nu le mai folosesc, pot sa apeleze la aceasta metoda. Astfel, nu mai pierd timp pretios incercand sa gaseasca un posibil client pe un site de vanzare.

CumparCarti.ro este un anticariat care asigura servicii de achizitie a cartilor chiar de la proprietar de acasa, oferindu-i acestuia din urma o experienta placuta.

Cumpar carti vechi | cumparam carti | CumparCarti.ro

Cumpar carti vechi

Cine poate sa-si vanda cartile?

Orice persoana care are carti in plus si pe care nu le mai foloseste, poate sa raspunda anunturilor de tipul „cumparam carti” postate de anticariatele care sunt intr-o constanta cautare de carti noi sau vechi.

Prin urmare, achizitorii, reprezentanti ai anticariatelor, pot fi de un real folos pentru persoanele care isi doresc sa-si vanda cartile din biblioteca, pentru ca procedura implicata este foarte simplificata si accesibila tuturor.