Indreptarea dintilor reprezinta principalul motiv pentru care pacientii iau legatura cu un medic ortodont in vederea inserarii unui aparat dentar ieftin sau in vederea inserarii fatetelor dentare pentru un zambet aparte. In ziua de azi, exista mai multe tratamente stomatologice care ajuta pacientii sa aiba un zambet perfect. Atat aparatul dentar, cat si fatetele dentare sunt posibilitati perfecte de ameliorare a problemelor dentare, deci pacientii trebuie sa cunoasca diferentele dintre ele si care este alegerea potrivita pentru indreptarea dintilor.

Cine are nevoie de procedura de indreptare a dintilor prin aparat dentar ieftin sau fatete dentare?

Procedurile de indreptare a dintilor de tip aparat dentar sau fatete sunt ambele pe termen lung si cu efecte impresionante. Insa, exista numeroase diferente intre cele doua tipuri de proceduri. Spre exemplu, in timp ce fatetele dentare doar acopera dintii strambi, aparatul dentar ii indreapta complet si ireversibil.

Problemele de aliniere a dintilor se corecteaza cu fatetele dentare numai daca acestea nu sunt foarte grave, in timp ce pentru problemele mai grave, varianta unui aparat dentar care poate necesita chiar si o extractie masea de minte sector 2, la Elveto Dent, se va dovedi cea mai eficienta.

Indreptarea dintilor prin una din aceste proceduri are rolul de a transforma in bine viata pacientilor, acestia reusind sa se integreze social mult mai usor. Aparatul dentar va transforma dantura, va alinia dintii si va oferi danturii atat functionalitate, cat si eleganta.

Aparat dentar ieftin | extractie masea de minte sector 2 | Elveto-Dent.ro

aparat dentar ieftin

Pacientii tineri sau cei aflati la prima tinerete pot opta pentru varianta unui aparat dentar, in schimb pacientii care au ratat posibilitatii indreptari danturii cu ajutorul unui aparat dentar se pot orienta catre fatete dentare.

Tratamentul cu implant dentar dureaza de regula un an sau doi, in timp ce fatetele dentare se aplica pentru o perioada de timp foarte indelungata, de regula pentru cativa ani pana cand medicul recomanda schimbarea acestora. Mai multe detalii pe Elveto-Dent.ro