Achizitionarea unui coltar extensibil ofera posibilitatea proprietarilor de a transforma living-ul in dormitor atunci cand sunt vizitati de oaspeti. Orice camera de zi confortabila este incompleta fara un set de canapele. Disponibile intr-o mare varietate de culori, canapelele pot fi alese astfel incat sa se potriveasca preferintelor proprietarilor si stilului actual al casei lor.

Un coltar extensibil este una dintre cele mai bune modalitati de a maximiza un spatiu mic de locuit. Este ideal pentru a gazdui confortabil aproximativ 5 pana la 7 persoane. Site-ul CasaEduard.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de coltare extensibile, in diferite culori si dimensiuni, asa ca alegerea nu va fi una simpla. O astfel de piesa de mobilier este extrem de spatioasa, dispunand in interior de un spatiu generos de depozitare.

De ce un coltar extensibil si nu o canapea mare?

In timp ce multor oameni le place sa cumpere o canapea mare cu cinci locuri, tot mai multi utilizatori aleg sa cumpere coltare extensibile pentru sufrageria lor.

Un prim avantaj in ceea ce priveste achizitionarea unul coltar extensibil in locul unei canapele mari este modalitatea de asezare. Coltarul, dupa cum ii sugereaza si numele poate fi pozitionat in coltul camerei, ceea ce inseamna ca nu va oferi un aspect inghesuit. Este foarte important ca proprietarii sa aiba posibilitatea de a se misca si atunci cand extind coltarul.

Canapele | Coltar extensibil | CasaEduard.ro

coltar extensibil

Atunci cand se achizitioneaza un coltar extensibil trebuie sa se tina cont de dimensiunile lui si ale livingului, bineinteles. Aceasta piesa de mobilier nu trebuie sa produca inghesuiala si sa aglomereze camera de zi.

Care este cel mai bun material al unui coltar extensibil?

Materialul este un criteriu foarte important in alegerea unei astfel de canapele de colt, deoarece, rezistenta si calitatea depind foarte mult de el. In magazinele de mobila se gasesc coltare extensibile din stofa sau din piele, ambele avand texturi extrem de diferite si foarte bune.