Oamenii isi pot pierde mobilitatea din diferite motive: uneori este vorba de o problema de sanatate, iar in alte dati, lipsa mobilitatii poate fi cauza unui accident.

Indiferent de motiv, cu aparatura medicala potrivita, calitatea vietii persoanei respective se va imbunatati in mod considerabil. Secretul este alegerea unor echipamente moderne si de calitate.

In general, pacientii aleg ingrijirea la domiciliu in locul spitalizarii pentru a fi mai aproape de familie. Fiind intr-un mediu cunoscut, oamenilor le este mai usor sa se vindece. Datorita evolutiei tehnologiei medicale, un dormitor normal dintr-un apartament poate fi transformat intr-o camera de ingrijire, cu toate echipamentele necesare.

Unde se poate gasi aparatura medicala de calitate?

Pentru a crea un spatiu cat mai confortabil pentru bolnav, persoanele interesate pot opta pentru serviciile magazinului online TesaMedical.ro. Pe site exista o categorie de produse special dedicata ingrijirii la domiciliu: aici se gasesc produse pentru tratarea persoanelor imobilizate, elevatoare, paturi de spital pentru acasa, scaune cu toaleta si dispozitive pentru baie.

Fiecare produs este insotit de o descriere si o lista de specificatii, pentru a-i face viata mai usoara celui care intentioneaza sa cumpere un dispozitiv sau o piesa de mobilier de pe site. Prin ingrijirea la domiciliu, oamenii pot reduce in mod substantial costurile asociate cu spitalizarea si totodata, bolnavul isi pastreaza independenta.

Aparatura medicala | scaun wc | TesaMedical.ro

Aparatura medicala

Prin ce se caracterizeaza un produs oarecare de pe Tesa Medical?

Fiecare dispozitiv vine cu propriul sau set de avantaje, iar acest lucru se aplica si in cazul produselor de tip scaun wc. Cel mai vandut model din categorie este scaunul cu WC de camera CMB 811, care are inclus un recipient de colectare cu capac. De asemenea, distanta de la sezut la podea se poate regla in functie de inaltimea utilizatorului.

In concluzie, exista mai multe dispozitive care pot fi folosite in scopul de a sprijini recuperarea unei persoane cu mobilitate scazuta. Bineinteles, fiecare caz este diferit, iar ingrijirea trebuie adaptata in functie de particularitatile pacientului. Tocmai de aceea, ideal este ca oamenii sa apeleze la expertiza unui cadru medical specialist pentru mai multe sfaturi.