Parintii care sunt in cautare se saltele de pat pentru copii isi doresc pentru acestia cea mai inalta calitate. Somnul copiilor trebuie sa fie bun si odihnitor pentru ca acestia sa se dezvolte corespunzator. O saltea buna va sustine pozitia corecta a copilului in timpul somnului, sa fie curata si sa raspunda nevoilor celor mici pe termen lung.

Avand in vedere importanta acestei investitii, salteaua ar trebui sa se potriveasca cerintelor copilului pentru pe perioada de cativa ani. La CasaEduard.ro parintii pot gasi cele mai calitative saltele de pe piata, fabricate cu o atentie sporita pentru confortul si siguranta copiilor.

Alegerea celei mai bune saltele de pat pentru copii

Este important ca cel mic sa dispuna de o sustinere corecta a corpului in timpul somnului. Un tip de saltea potrivit copiilor este cel cu spuma de memorie. Aceasta se muleaza pe corpul copilului in timpul somnului, avand in vedere presiunea si temperatura. Mai mult decat atat, densitatea saltelei are un grad ridicat.

Avantajele vor fi surprinse mai ales in timpul noptii, cand copilul va dormi mai mult si mai confortabil – trezirile in timpul noptii vor fi mai rare si chiar vor disparea in timp.  O alta optiune este cea privitoare la saltelele din latex natural. In anotimpul cald, salteaua din latex este cea mai buna alegere, avand in vedere faptul ca nu se incalzeste si lasa aerul sa circule liber.

Saltele | Saltele de pat | CasaEduard.ro

saltele de pat

Un criteriu important in functie de care trebuie sa faca parintii alegerea este posibilitatea dezvoltarii alergiilor de catre copii. Anumite saltele pot incuraja acest aspect, in timp ce altele, precum cele din cocos, latex sau material sintetic sunt benefice. In cazul acestora, riscul de dezvoltare a alergiilor sau a bacteriilor in saltele este redus.

Si exteriorul saltelei trebuie sa prezinte siguranta pentru copil. Materialul din care este confectionata salteaua ii poate afecta pielea copilului, de aceea fiind nevoie de un strat protector din bambus sau bumbac. Aceste doua materiale sunt cele mai sigure, cu care pielea copilului poate lua contact fara ca parintii sa fie ingrijorati. In cazul in care materialul exterior nu este confectionat dintr-unul din aceste materiale, cumparatorii pot opta pentru atasarea unei huse.