Inlocuirea imprimantei vechi vine cu o multime de decizii mai mult sau mai putin neastepatate. Dincolo de firma producatoare, caracteristici si functii, clientii trebuie sa decida daca investesc intr-un produs nou sau intr-unul la mana a doua.

Echipamentele de birou vin cu o serie de avantaje si dezavantaje pe care clientii trebuie sa le ia in calcul. Spre exemplu, imprimantele second hand sunt tot mai des solicitate datorita pretului de achizitie mult mai mic.

Imprimante Second hand vs refurbished – care este diferenta?

Second hand si refurbished inseamna lucruri complet diferite, singura asemanare fiind ca niciunul dintre produse nu este nou. Diferenta majora consta insa in modalitatea de intretinere pe care au avut-o inainte de a fi revandute. Spre exemplu, produsele second hand sunt vandute ca atare, fara o verificare atenta a starii / uzurii componentelor.

In comparatie, un produs refurbished este o imprimanta reconditionata care a trecut printr-o revizie completa – asta inseamna o curatare temeinica si o serie de teste de diagnosticare care atesta ca totul functioneaza perfect.

Imprimante second hand | Monitoare sh | It-Sh.ro

imprimante second hand

La It-Sh.ro, absolut toate produsele sunt pregatite pentru a fi puse la vanzare. Clientii pot alege imprimante ce apartin unor brand-uri de top precum: HP, Dell, Samsung, Lexmark, Xerox.

De cele mai multe ori, variantele second hand nu vin insotite de o garantie asa cum se intampla in cazul imprimantelor refurbished care au o garantie pe 24 de luni, garantie ce se poate extinde la solicitarea clientului. Garantia reprezinta o reconfirmare a calitatii produsului, cumparatorii fiind mult mai linistiti in momentul achizitionarii.

La mare cautare, in ultimii ani, se afla si monitoarele sh. Desi sunt achizitionate la jumatate de pret, acestea apartin unor producatori cu renume pe piata, precum HP, Dell, Samsung, Acer sau Sony.

Pe IT-SH, toate comenzile ce depasesc 300 lei beneficiaza de transport gratuit, clientii avand posibilitatea de a-si recupera banii in decurs de 14 zile, daca returneaza produsul. Fara doar si poate, magazinul vine cu produse si servicii accesibile oferind cumparatorilor cele mai mici preturi din Romania la sistemele si componentele second hand.